Pronađite brzi odgovor provjerom naših najčešće postavljanih pitanja ili izravno kontaktirajte naš tim pomoću navedenog kontakta!

Kako upisati e-learning tečaj?

Kako biste upisali e-learning tečaj, najprije se trebate registrirati na portalu klikom na gumb REGISTRACIJA/PRIJAVA u gornjem desnom kutu prozora.  Nakon što se registrirate, pristupite stranici https://volimzdravlje.hr/tecajevi/ te odaberite tečaj koji biste htjeli pohađati. Pritiskom na odabrani tečaj prikazat će se sažete informacije o samom tečaju,poput ciljeva e-learning tečaja, sadržaja programa, autora tečaja kao i dosadašnjeg ostvarenog napretka na tečaju. Dovoljno je pri dnu stranice odabranog tečaja pritisnuti „Prijavite tečaj“ kako biste s njim započeli.

Gdje mogu preuzeti certifikat za završeni tečaj? Kako certifikat izgleda?

Certifikat za završeni tečaj može se preuzeti po uspješnom završetku tečaja. Dakle, potrebno je proći kroz sadržaj tečaja, kao i položiti kviz sa zadovoljavajućim postotkom točnosti. Nakon toga, na završnom zaslonu bit će omogućeno preuzimanje certifikata pritiskom na gumb „Preuzmite certifikat (PDF)“. Certifikat je moguće preuzeti u nekom kasnijem trenutku. Sve što treba je ponovno pritisnuti na taj tečaj i odmah će vam biti ponuđena ocpija „Preuzmite certifikat (PDF)“.

Certifikat je potvrda o završenom tečaju, a sadrži Vaše ime i prezime, ime e-learning tečaja, logotip e-learning portala Volim zdravlje i datum s kojim ste tečaj položili.

Boduju li se tečajevi ispred komore?

Neki tečajevi bodovani su kod pripadnih komora, što piše na naslovnoj stranici. S druge strane, ako nema informacije o bodovanju tečaja, znači da se tečaj ne boduje. 

Jesu li tečajevi besplatni?

Svi tečajevi na stranici volimzdravlje.hr u potpunosti su besplatni, te su vam dostupni nakon što se registrirate na portal.

Mogu li tečaj pohađati ponovno?

Ako želite ponovno pohađati tečaj nakon što ste ga završili, to možete tako da ponovno uđete na stranicu samog tečaja i kliknete na gumb PONOVI TEČAJ. Tečaj se može ponoviti do 10 puta.

Mogu li koristiti Vaš tečaj u neku drugu svrhu osim vlastite edukacije?

Svi sadržaji tečaja intelektualno su vlasništvo Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa. Ako imate želju koristiti sadržaje na stranici volimzdravlje.hr u neku drugu svrhu, važno je o tome komunicirati s udrugom preko e-maila podrska@volimzdravlje.hr. 

Primjetio/la sam grešku u sadržaju tečaja. Kome da se javim?

Ako ste primjetili nešto što nije točno u sadržaju našeg tečaja, slobodno nam to javite na e-mail podrska@volimzdravlje.hr. Puno truda uložili smo u izradu jasnog, nedvosmislenog, točnog i zanimljivog sadržaja, no moguće je da nam je nešto promaknulo. Zbog toga vas molimo da nam javite kako bismo zajedno radili na što kvalitetnijem e-learning portalu.

Trebao/la bih promijeniti neke podatke vezane za svoj profil. Gdje to mogu učiniti?

Kako biste promijenili neke podatke vezane za Vaš profil, potrebno je preći mišem preko „Pozdrav, Vaše ime“ u gornjem desnom kutu. Tada će Vam se otvoriti prozorčić u kojem postoji opcija UREDI PROFIL. Pritiskom na tu opciju moći ćete mijenjati neke informacije koje ste unijeli prilikom registracije.

Kome su tečajevi namijenjeni?

Ako Vas neki od naših tečajeva zanimaju, onda su vam i namijenjeni. Na našem portalu tečajevi postoje za sve uzraste i za sve struke. Neke teme prikladnije su za zdravstvene djelatnike, neke su prikladne za stručnjake mentalnog zdravlja, neke vam mogu poslužiti za pripremu prijemnih ispita, razvoj postojećih znanja, širenje interesa ali i osobni rast i razvoj.

Imam ideju za ovaj e-learning portal! Kome da se javim?

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa u kontinuiranom je dijalogu s korisnicima naših usluga i zajednicom u cjelini. Aktivnosti su oblikovane prema potrebama našeg društva i zato nam je važno čuti vaša mišljenja i ideje. Ako ih imate, slobodno nam se javite na e-mail podrska@volimzdravlje.hr. 

Mogu li tečaj položiti u više dijelova?

Iz više razloga možete biti spriječeni završiti tečaj u istom komadu s početkom tečaja. Vaš napredak u tečaju zapamćen je prema završenoj lekciji, a ako se radi o videu, zapamćena je i minutaža do koje ste video odgledali. Stoga, jednostavno je nastaviti u nekom drugom trenutku vaš tečaj.

U partnerstvu sa:

Volimzdravlje.hr

FREE
VIEW