Volim zdravlje pojekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda – ‘‘Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza I’’. Ukupna vrijednost projekta je 495.872,78 kn, a intenzitet potpore iznosi 100%.

Nositelj prijekta je Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, partner projekta je Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Cilj projekta je povećanje znanja, zdravih navika i svijesti mladih u RH o važnosti prevencije zaraznih bolesti povezanih sa spolnim i reproduktivnim zdravljem, a više informacija o projektu pogledajte na službenoj stranici aktivnosti projekta Volim zdravlje.

Ovaj projekt, u sklopu dosadašnjeg načina rada i održivosti, predstavlja sinergiju institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice tj. učinkovitog ulaganja u zdravlje građana.

Naši partneri prepoznaju važnost tema s kojima se bavimo i svjedočimo dobroj suradnji s medicinskom strukom i ključnim dionicima. U zajedničkoj misiji prevencije zdravlja, udruga HUHIV u partnerstvu je sa: Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Klinikom za infektivne bolesti „dr. Fran Mihaljević“, Gradom Zagrebom, Ministarstvom zdravstva i brojnim ključnim javnozdravstvenim i stručnim dionicima.

U partnerstvu sa:

Volimzdravlje.hr

FREE
VIEW