Draga korisnice, dragi korisniče,

Drago nam je da te možemo pozdraviti na portalu koji nosi naslov Volim zdravlje. To je portal za edukaciju i informiranje sadašnjih i budućih zdravstvenih djelatnika i svih koji vole zdravlje o temama iz područja spolnog i reproduktivnog zdravlja, ali i drugim zdravstvenim temama. Također, namijenjen je i javnosti, posebno mladima ali i svim ostalim stručnjacima koji će raditi ili rade u području zdravstva i socijalne skrbi. Ako ćeš pregledati sadržaj ovog portala vidjet ćeš da možeš naći puno usluga, korisnih informacija o zaštiti zdravlja, zdravstvenih i medicinskih informacija iz raznih područja javnog zdravstva, medicine, promocije zdravlja, prevencije bolesti, podrške, edukacije, interaktivnih alata itd. I ne samo to! Možeš izabrati i polagati e-tečajeve prema svom interesu i dobiti certifikat kao potvrdu. Tako možeš naučiti nove stvari ili obnoviti svoje znanje. Znaš zašto je to važno? Znanje je važno, jer tako ulažeš u svoj osobni razvoj. Ono je važno tijekom obrazovanja, ali i kasnije tijekom profesionalnog rada i općenito u životu. Želimo ti puno uspjeha u tvom daljnjem radu, bilo da si još učenik ili student ili već radiš. Nadamo se da će ti informacije koje pronađeš na ovom portalu koristiti, kao i online tečajevi.

JER LJUBAV I ZDRAVLJE IDU ZAJEDNO – SRETNO!
Autori portala Volim zdravlje

Volim zdravlje

Volim zdravlje centar je online izvora stručnih zdravstvenih i medicinskih informacija, e-obrazovanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja za postojeće i buduće zdravstvene djelatnike i ostale profesionalce u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi te podrške zajednice u primjeni najbolje prakse, inovativnih pristupa zdravlju, dijeljenju znanja, izgradnji partnerstva i učinkovitog angažmana zajednice, struke i ključnih dionika, kao nadogradnja zdravstvenog sustava i sinergije institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice, učinkovitog ulaganja u zdravlje građana, učinkovitog odgovora na potrebe oboljelih od HIV-a, virusnih hepatitisa i spolno prenosivih bolesti te podrške razvoju zdravstvenih nadstandarda i interdisciplinarne skrbi.

Volim zdravlje e-Learning centar

Svi obrazovni programi u obliku online tečajeva, stručnih (javno)zdravstvenih i medicinskih članaka, temelje se na znanstvenim i stručnim spoznajama.

Cilj je postojećim i budućim zdravstvenim djelatnicima te svim stručnjacima u području zdravstvene i socijalne skrbi ponuditi jedinstvenu stručnu platformu za online učenje u Hrvatskoj, bazu znanja, kvalitetnog sadržaja, osobnog i stručnog usavršavanja u području spolnog i reproduktivnog zdravlja, kroničnih zaraznih spolno i krvlju prenosivih bolesti, zdravstvenoj i psihosocijalnoj brizi, poboljšanju zdravstvenih i socijalnih ishoda za osobe s oštećenim zdravljem uslijed krvlju i spolno prenosivih infekcija (HIV/AIDS, virusni hepatitisi, spolno prenosive infekcije i bolesti) s posebnom pozornošću na osobe pod povećanim rizicima od infekcija ili one kojima je kvaliteta života značajno narušena uslijed tereta infektivne / kronične bolesti.

Volim zdravlje kao održiva nacionalna platforma za promociju zdravlja i prevenciju bolesti nastala je iz istoimenog projekta financiranog iz ESF. Uz Hrvatski zavod za javno zdravstvo kao partnera, Volim zdravlje platformom upravlja Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa.

Volim zdravlje predstavlja sinergiju institucionalnog zdravstvenog sustava i društvene zajednice tj. učinkovitog ulaganja u zdravlje građana. Do sada smo ostvarili suradnju s brojnim medicinskim i zdravstvenim stručnjacima, ključnim dionicima u području zdravlja uz podršku brojnih institucija.

Ova sinergija s javnozdravstvenim institucijama i stručnjacima, osim partnerskog odnosa s HUHIV-om kao zdravstvenom organizacijom civilnog društva, u provođenju stručnih savjeta, propisa i standarda, glavnu ulogu imaju u osiguranju svih nivoa zdravstvene zaštite i svih dodirnih točaka razvoja modela, standarda i edukacije unutar opće i stručne zajednice. To je sinergija koja donosi rezultate.

Vizija naše organizacije i angažmana u području zdravlja je služiti kao most između zdravstvenog sustava i njegovih ciljeva, i zajednice te unaprijediti suradnju i rješenja za najhitnije, nedovoljno obuhvaćene i ključne zdravstvene izazove.


Poslovni kontakti i suradnja

HUHIV

(Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa)

Ulica kneza Domagoja 10 (kliknite za kartu)
10000 Zagreb
T: 01 / 46 66 655
W: www.huhiv.hr

POSLOVNO RADNO VRIJEME UDRUGE: PON – PET od 09:00 – 15:00


Suradnja u području edukativne platforme Volim zdravlje

Uredništvo portala Volim Zdravlje: urednik@volimzdravlje.hr

Javite nam se!

  • Želim pridonijeti kao autor / predavač u mom stručnom području
  • Želim se aktivno uključiti u promociju sadržaja Volim zdravlje
  • Želimo surađivati u ciljanim sponzorskim tečajevima za zdravstvene djelatnike
  • Imam prijedloge i ideje za razvoj i napredak zdravlja, edukacija i portala Volim zdravlje

Hvala!

U partnerstvu sa:

Volimzdravlje.hr

FREE
VIEW