Pomažemo Vam u korištenju portala Volim zdravlje, korištenju online tečajeva, suradnji, promociji i unaprjeđenju zdravlja.

Koraci do znanja

  • Registriraj se

Kako bi mogli prijaviti željeni tečaj, potrebno je na portalu napraviti vlastiti korisnički račun.

Potrebni su nam:

Vaše ime i prezime koji će biti i na certifikatu kada savladate tečaj.

E-mail adresa na koju ćemo vam slati podatke i upute za prolazak kroz tečaj. Povremeno na e-mail možete dobiti obavijesti o statusu Vašeg tečaja ili novostima na portalu, a u bilo kojem trenutku se možete odjaviti s liste primatelja obavijesti.

Prilikom registracije dobivate vlastito korisničko ime (uobičajeno e-mail adresa) i birate lozinku.

Sve vaše podatke smatramo povjerljivima i ne koristimo u svrhe osim onih navedenih u Uvjetima korištenja.

Registraciju je potrebno napraviti samo jednom, kasnije se na portal uvijek spajate s vlastitim korisničkim imenom i lozinkom.

  • Pronađi edukaciju

Edukacijske programe na portalu volimzdravlje.hr možete pronaći u kategoriji tečajevi te putem pretrage koristeći filtere (Jezik, Tema, Bodovanje, Namjena i Pretraga po ključnoj riječi).

Svi obrazovni programi u obliku online tečajeva, stručnih (javno)zdravstvenih i medicinskih članaka, temelje se na znanstvenim i stručnim spoznajama renomiranih i iskusnih predavača i stručnjaka.

Online tečajevi podijeljeni su u dvije osnovne namjene, osobno usavršavanje (bez bodova) i profesionalno usavršavanje (bodovano unutar stručnih komora).

Tečajevi u području spolnog i reproduktivnog zdravlja namijenjeni su za postojeće i buduće zdravstvene djelatnike (učenike srednjih medicinskih škola, studente medicine…) i ostale profesionalce u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi te podršci zajednice u primjeni najbolje prakse, inovativnih pristupa zdravlju, dijeljenju znanja, izgradnji partnerstva i učinkovitog angažmana zajednice, struke i ključnih dionika.

Tečajevi se sastoje od lekcija koje su u video ili tekstualnoj formi.

Vrsta i tema tečajeva ima više, a uz svaki tečaj će biti jasno opisan sažetak, ciljevi, ishodi, moduli, autori i suradnici te program uz jasno naznačene lekcije, pitanja i njihovo trajanje.

Brzo i jednostavno pronađite e-learning tečaj koji vam može poslužiti kao priprema za sadržaj vašeg školovanja, osobni ili profesionalni napredak uz željeni certifikat.

Svi sadržaju su besplatni.

  • Uči

Nakon završenog procesa prijave, svi upisani tečajevi bit će vam dostupni pod Započeti tečajevi unutar vašeg korisničkog profila. U svakom trenutku možete pregledavati svoje Prijavljene tečajeve i njihov status završenosti, Ispite i status položenosti i mijenjati svoje postavke.

  • U slučaju poteškoća ili pitanja

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sadržaj ili način funkcioniranja programa, način korištenja pojedinih resursa ili drugo, pogledajte Najčešća pitanja ili nam postavite pitanje putem e-maila podrska@volimzdravlje.hr.

Ako imate poteškoća s pristupom portalu ili tečajevima ili ne vidite prijavljene tečajeve, provjerite jeste li napravili sve potrebno:

Jeste li se registrirali i prijavili na portal?

Zaboravili ste lozinku? Zatražite novu (kliknite na Registracija / Prijava u desnom gornjem kutu).

Ako ništa od navedenog ne pomaže, pomoći će vam naši stručnjaci.

Korisnička podrška

Za sve informacije o edukacijama obratite nam se na podrska@volimzdravlje.hr, a naša korisnička podrška dostupna Vam je i telefonom na 0800/448767, svakim radnim danom od 9:00 – 15:00.
U partnerstvu sa:

Volimzdravlje.hr

FREE
VIEW